Желе та желатин

Желатин


Желатин - це не лише багато чудових і смачних рецептів, але і колаген - життєво важливий білок, необхідний для Вашого здоров'я:

-входить до складу продуктів, що надають зміцнюючу дію на організм людини;

-придає еластичність і міцність сухожиллям;

-укріпляєт кісткову структуру;

-піклується про здоровий стан шкіри;

-сприяє відновленню суглобового хряща;

-укріпляє структуру нігтів і волосся, додає їм блиск і силу.

Використовується для приготування м'ясних та рибних заливних страв, фруктових желе, десертів, а також для згущення збитих вершків, сиропів і кремів. 

Спосіб приготування: 10 г желатину (1 столова ложка) залити 1 - 1,5 склянки гарячого (70 С - 80 С) сиропу або бульйону, розмішати до повного розчинення і процідити. Розлити у форми і поставити в холодне місце для застигання.

Фасування   Кількість в ящику 
    15 г           50
    20 г           50



Назад