Приправи

Приправа “До холодцю”


Суміш пряно-ароматична.

Використовується для швидкого приготування холодцю та м'ясного заливного.

Спосіб застосування: свинину, телятину або м'ясо курки залити теплою водою (на 1 кг м'яса - 2 л води) та варити на слабкому вогні до готовності. додати в бульйон приправу з желатином та варити ще 5 хвилин на маленькому вогні, постійно помішуючи, до повного розчинення желатину. У кінці приготування посолити бульйон за смаком, закрити кришкою та залишити настоюватись 15 хвилин. Готове м'ясо відділити від кісток, викласти невеликими шматочками на неглибоку тарілку та залити готовим процідженим бульйоном. Поставити в холодне місце для охолодження. Рекомендоване дозування приправи: 20 г приправи на 0,5 л бульйону. Приправа містить сіль.

Склад: желатин, сіль "Екстра", морква, часник, корінь селери, цибуля ріпчаста, перець чорний, перець духмяний, лаврове листя.

Фасування   Кількість в ящику 
    25 г           40




Назад